1. krog 2. SML in SKL – Zahod

Danes sta pričeli z ligo tudi mladinska in kadetska ekipa, ki zastopate barve NK Roltek Doba v 2. slovenski kadetski in  mladinski ligi – Zahod.

Prvi tekmi sta potekali v gosteh pri NK Slovan /Kodeljevo – Ljubljana/. Kadetska ekipa, ki jo vodi trener Matjaž Kunstelj, je imela tekmo ob 15.30 uri.  V 21 minuti prvega polčasa se je poškodoval kapetan ekipe Luka Kotnik. Zamenjal ga je Vid Svetlin. V 73 minuti je ekipa doživela še drugi “hendikep”, kajti zaradi 2 rumenih kartonov je moral igrišče zapustiti Žan Lenart. Kljub nekaj priložnosti in igri z igralcem manj so osvojili 1 točko. Končni rezultat 0:0.

Zapisnik tekme kadetske ekipe si lahko ogledate na povezavi: 1. krog SLOVAN : ROLTEK DOB

Mladinska ekipa, ki jo vodi trener Nenad Toševski, je pričela s tekmo ob 17.30 uri. Ob koncu prvega polčasa, oziroma v 42 minuti je po izvajanju kota z glavo zadel Žan Žak Tomažin, za vodstvo naših z 1:0. V začetku drugega polčasa, bolj natančno v 50 minuti je povišal vodstvo na 2: 0 Jernej Horvat. V 53 minuti je sodnik prisodil najvišjo kazen naši ekipi, strel iz bele točke. Strel iz bel točke je naš vratar Žan Pižmoht uspešno obranil, vendar se je žoga nesrečno odbila do igralca, ki je izvajal  najstrožjo kazen. V drugo je bil uspešen. Končni rezultat 2: 1 za našo mladinsko ekipo.

Zapisnik tekme mladinske ekipe si lahko ogledate na povezavi: 1. krog SLOVAN : ROLTEK DOB

Čestitamo ekipama za prve dosežene točke v sezoni 2015/2016.