Članska B ekipa uspešno preko prve ovire

Novost v letošnji sezoni ni samo uradna žoga 2. SNL in novi obrazi na trenerskih mestih mladinskega pogona ampak tudi  članska B ekipa. Ekipa bo igrala v 5 ligi pod okriljem MNZ Ljubljana in v Pokalu MNZ Ljubljana.

Danes so premagali prvo oviro, nogometni klub NK Svoboda. Gostovanje pri NK Svoboda Ljubljana bo zapisano kot prva uradna tekma članske B ekipe NK Roltek Doba.

Trener B ekipe je dolgoletni igralec in trener NK Roltek Doba Dušan Smolnikar, pri ekipi pa mu pomaga kot predstavnik in njegov pomočnik Janez Avsec. Ekipo sestavljajo nekdanji člani mladinske ekipe NK Roltek Doba, občasno člani A ekipe skupaj z novimi nogometaši.

Tekmo smo začeli v postavi: Tadej AVSEC, Jure MOČNIK, David LUKANC, Klemen NEMANIČ, Gašper VOLČINI, Klemen KUNSTELJ, Kristjan JEMEC KOCJAN, Matej KOTNIK, Domen PELE, David ZAGORAC in Tomaž ČEBULJ. V rezervi pa sta bila Jernej PAPEŽ in Gašper ŠKOFLJANC, ki sta dobila priložnost na začetku drugega polčasa. Gašper ŠKOFLJANC je zamenjal Kristjana JEMEC KOCJANA, Jernej PAPEŽ pa Gašperja VOLČINIJA.

Končni rezultat pokalne tekme je bil 3: 2 za ekipo NK Roltek Doba. Za prvo zmago na uradni tekmi so zadeli Matej KOTNIK (1:0), Jernej PAPEŽ (2:1) in Tomaž ČEBULJ za končnih 3:2.

Čestitamo!