12.krog 2.SNL: 17. “VAS CLASSICO” NI DOBIL ZMAGOVALCA – 2 : 2 IN DELITEV TOČK V RADOMLJAH!

Prvi letošnji “Vas Classico” je za nami in s predstavo naše članske ekipe NK Roltek Dob smo lahko zadovoljni, pa čeprav sprva ni kazalo najbolje, saj so “Mlinarji” povedli prvi in sicer v 25.minuti tekme, ko je najstrožjo kazen z 11-m uspešno realiziral Anže Pišek ter postavil rezultat polčasa 1:0.

V začetku 2.polčasa je “Modrim” iz Doba kazalo še slabše, saj so Radomljani povišali na 2:0 in sicer v 49.minuti tekme, ko je mrežo Dobljanov zatresel Žan Nikolič.

Očitno pa je to bil gol “streznitve” za Dobljane, saj so pričeli z bolj napadalno igro in rezultat uspeli znižati v 70.minuti tekme, ko je v polno za 1:2 zadel Kristijan Šipek. A “Modri” se na derbiju niso predali ter silovito pritisnili na vrata Radomelj ter v 80.minuti uspeli rezultat poravnati na 2:2, za to pa je poskrbel Denis Petrovič.

KRISTIJAN ŠIPEK
DENIS PETROVIČ

 

Do konca tekme se na semaforju ni več spremenil, pa čeprav bi lahko bilo bržkone drugače, saj sta si ekipi priigrali vsaka po vsaj dve lepi priložnosti, Dobljani pa še vedno lahko malce negodujemo nad “sporno” situacijo v izdihljajih tekme, ko je piščalka glavnega sodnika  Darjana Kovačiča ob prekršku v kazenskem prostoru Radomelj nad našim napadalcem Dinom Zenkovičem ostala nema.

Ob osvojeni točki po fantastičnem povratku ter “skorajšnjemu preobratu” smo torej s predstavo naših nogometašev zadovoljni in jim seveda čestitamo za srčno borbo do zadnjega sodnikovega piska.

#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

12. Krog II. SNL:

NK KALCER RADOMLJE : NK ROLTEK DOB 2:2(1:0)FT
Pišek Anže(25′-11m), Nikolič Žan(49′), Šipek Kristijan(70′), Petrovič Denis(80′)

Sodniki: Kovačič Darjan (glavni sodnik)
Mežnar Matic (1. pomočnik),
Šumer Žiga (2. pomočnik)
Delegat #NZS: Bezjak Dušan

? G. H., Press NK Roltek Dob

dav
POSTAVI EKIP NA 17.VEČNEM DERBIJU “VAS CLASSICU” V 2.SNL