SPEKTAK’L : ŠD DOB IN NK ROLTEK DOB STA V ŠPORTNEM PARKU DOB GOSTILA NOGOMETNI REPREZENTANCI  VINARJEV SLOVENIJE IN AVSTRIJE-ZMAGA PRIPADLA SLOVENCEM S 3:0!

Prijateljska Tekma/Friendly match

VR SLOVENIJA : VR AVSTRIJA 3 : 0 (FT)                                                                                                   Strelca: Matej Vračko(2x), Boštjan Žnuderl(11-m)
FOTO: LADO VAVPETIČ

V ZANIMIVEM MEDNARODNEM NOGOMETNEM PRIJATELJSKEM OBRAČUNU JE SLAVILA VINSKA REPREZENTANCA SLOVENIJE, KI JE UGNALA GOSTE IZ AVSTRIJA S 3 : 0!
URADNI NAPOVEDOVALEC NA TEKMI JE BIL IVO MILOVANOVIČ, LEGENDA SLOVENSKEGA ŠPORTNEGA NOVINARSTVA, REPORTER, KI GA VSI POZNAMO PO NJEGOVI ZNAMENITI FRAZI “PO MOJI URI”!

V “senci” kvalifikacijske tekme za #EURO2020 v ljubljanskih Stožicah med nogometnima reprezentancama Slovenije in Avstrije, je bil pred tem v Športnem parku Dob pri Domžalah na sporedu še en Spektak’L in sicer mednarodna prijateljska nogometna tekma med nogometnima reprezentancama vinarjev Slovenije in Avstrije.
V zanimivi tekmi, ki jo je, kot uradni napovedovalec povezoval slovenski športni novinar in reporter Ivo Milovanovič, so gledalci videli nekaj izjemnih potez nogometašev obeh ekip, učinkovitost pa je bila na strani Slovenije, saj so Slovenci kar 3 krat zatresli mrežo naših severnih sosedov. Dvakrat se je med strelce vpisal Matej Vračko, gol za končnih 3:0 pa je z 11-m dosegel Boštjan Žnuderl.
Ni pa bilo zanimivo le na nogometni zelenici Športnega parka Dob, za dobro vzdušje po tekmi in pa seveda okrepčilo sta poskrbela glavna organizatorja dogodka- Združenje vinarjev Slovenije ter restavracija PRI ZLATI KAPLJI(g.Marjan Kocman), zbrane pa pozdravila predsednik Združenja vinarjev Slovenije, g. Danilo Steyer in predsednik Združenja vinarjev Avstrije.
#Srcebije

#friendlymatch #slovenija #Avstrija

Trojane, gostišče s tradicijo Roltek NLB – Nova Ljubljanska banka #nlbpodpira #športmladih
Domžalec Miha Ulčar Modre novice Športni Dnevnik Ekipa SNPortal.si Nogomania Ofsajd Nogometna zveza Slovenije Das Nationalteam