13.krog 2. SNL : ZMAGOVITA VRNITEV TRENERJA JAVORNIKA, DOBLJANI Z 2:0 OODPRAVILI KRKO IN ZMAGO PODARILI POŠKODOVANEMU KAPETANU KUNSTLJU!

Minuli krog je postregel z izjemnim nastopom naše članske ekipe NK Roltek DOB, ki jo v nadaljevanju prvenstva ponovno vodi  Jernej Javornik, “Modri” pa so v uvodni tekmi 13.kroga 2. SNL v Športnem parku Dob pri Domžalah gostili ekipo NK Krka iz Novega mesta ter jo ugnali z 2:0, oba gola pa je dosegel Žiga Repas.

Dobljani so prikazali odlično nogometno predstavo, na vratih »Modrih« pa je ponovno blestel  Matic Čretnik. Z novimi tremi točkami na prvenstveni lestvici 2.SNL so se zavihteli tik pod vrh in že “dihajo za ovratnik” sosedom iz Radomelj, saj za njimi zaostajajo “le” 3 točke. Zmago so Dobljani podarili poškodovanemu kapetanu Klemenu Kunstlju in mu zaželeli čim hitrejše okrevanje.

Za komentar po tekmi smo prosili tudi domačega trenerja Javornika, ki je dejal:
“Prva tekma po petih mesecih ni pokazatelj točnega stanja naše ekipe. Fantom čestitam za zmago, mislim, da so odigrali odlično tekmo. Po prikazani igri smo bili boljši nasprotnik in zmaga je zasluženo ostala doma.”, je na kratko komentiral tekmo strateg domačih, Jernej Javornik.
___________________________________________________________
13. krog 2.SNL:
NK ROLTEK DOB : NK KRKA NOVO MESTO 2 : 0 (1 : 0)FT
Repas Žiga (33′, 49′)
Sodniki: Ponis Roberto (glavni sodnik)
Vidali Manuel (1. pomočnik)
Habibović Adis (2. pomočnik)
Delegat #NZS: Hotko Viktor
_________________________________________________________
Kot smo zapisali že v uvodu, so Dobljani z osvojenimi 31.točkami skočili na 2.mesto v #2SNL, v prihodnjem krogu pa odhajajo na prvo letošnje gostovanje in sicer v Bilje, kjer se bodo prihodnjo soboto, 27.marca 2021 ob 15.uri pomerili s tamkajšnjo ekipo ND Bilje
.
Čestitke ekipi in strokovnemu štabu za zmago!
?G. H., Press NK Roltek Dob
? Lado Vavpetič
#2SNL Nogometna zveza Slovenije Trojane, gostišče s tradicijo Roltek