2. SNL: DOBLJANI JUTRI OB 14.URI GOSTIJO NOVOMEŠKO KRKO – TV PRENOS V ŽIVO NA SPORTKLUB-u!

Jutri bodo na svoj račun prišli ljubitelji drugoligaške nogometne scene in lahko rečemo, končno, saj se tudi v 2.SNL igra dober in zanimiv nogomet, ki pa si ga navijači obeh ekip zaradi znanih “anti-corona” varnostnih ukrepov, žal ne bodo mogli ogledati s tribun, pač pa “le” preko malih ekranov.

13. krog |  Dob, Športni park Dob |  20.03.2021 ob 14.00  | Prenos: Sportklub
                             
Sodniki: Ponis Roberto (glavni sodnik), Vidali Manuel (1. pomočnik), Habibovič Adis (2. pomočnik)
Delegat: Hotko Viktor

Dobljani bodo torej jutri ob 14.uri v Športnem parku Dob gostili ekipo NK Krka iz Novega mesta.
Lahko rečemo, da bo jutri “spopad vrha”, saj Dolenjci zasedajo trenutno 2.mesto, naši nogometaši pa 3.mesto na prvenstveni lestvici 2.SNL, razlika med ekipama pa sta le dve točki.
Za Dobljani je sicer zahtevno a dobro pripravljalno obdobje, ki so ga zaključili s pripravami v Čatežu in prijateljsko tekmo z NK Rudar Velenje, zmagali so slednji. Ko že omenjamo to tekmo, nikakor ne moremo mimo tega, da želimo našemu kapetanu Klemenu Kunstlju čimprejšnje okrevanje in čim hitrejši povratek na nogometno zelenico.
Jutri pa gre naša ekipa seveda na zmago.
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

PS: Zahvala in pohvala naši tehnični ekipi, ki redno skrbi za naš nogometni park, najboljšemu duetu, ekipi “#Pitchmen Boys” B&B Branko Cerar & Branko Birk, ker sta odlično pripravila našo nogometno zelenico za jutrišnjo tekmo.

#2SNL Nogometna zveza Slovenije

?? /G. H., Press NK Roltek Dob