3.SNL-zahod: DOBLJANI ZA UVOD V SPOMLAD Z 2:1 UGNALI LJUBLJANSKI SLOVAN!

Članska ekipa NK Roltek Dob, ki jo vodi trener Darko Birjukov, je v 15.krogu 3.SNL-zahod doma gostila ND Slovan in Ljubljančane ugnala z 2 : 1 ter tako še naprej ostaja vodilna in edina neporažena ekipa v ligi.

V prvem polčasu sta ekipi prikazali dobro nogometno predstavo in pričakovano, trd boj za vsako žogo, zato je imel glavni sodnik Dejan Bavrlič precej dela, da je umiril “naelektreno ozračje”, ki pa je bilo prav tako pričakovano, saj je šlo praktično za derbi vrha lige.

Gostje so po premoru bolj pritisnili na domača vrata in tudi prvi povedli, gol za vodstvo pa je v 47.minuti dosegel Jovan Vidovič.

Dobljani so po vodstvu gostov zaigrali bolj odločno in prvo priložnost so imeli že dobrih deset minut kasneje, a je Denis Petrovič strel z 11-m zapravil. Kljub izpuščeni priložnosti so Dobljani z dobro igro uspeli rezultat izenačiti v 65.minuti, ko se je med strelce z izjemnim strelom vpisal Jon Ficko.

Do izteka rednega dela tekma sta obe ekipi ponovno prikazali veliko željo po zmagi, gostje so celo “stresli vratnico”, a je naš odlični vratar Ožbej Kisovec vse strele uspel ubraniti. Dobljani se več, kot očitno, niso hoteli zadovoljiti z “le točko” in z izjemnim pritiskom na vrata gostov v 93.minuti tekmi dosegli preobrat rezultata, ko je s super strelom za vodstvo in končno zmago z 2 : 1 gol dosegel najboljši strelec Doba in vodilni strelec v 3.SNL-zahod, Slobodan Vuk!

Čestitke Dobljanom za zasluženo zmago in srčno borbo do zadnjega sodnikovega piska!

Vsi za Šampione iz Doba!

????????G. H., Press NK Dob

#VsiZaŠampioneizDoba!