U12: DOBLJANI NA TURNIRJU V UMAGU Z MOČNO PODPORO S TRIBUN!

Turnir Umag Trophy 2024 in mesto Umag, sta ta hip središče dogajanja za našo nogometno selekcijo U12 NK Roltek DOB, ki jo vodita trenerja Matjaž Gasior in Jure Lepoglavec.

Tega, izjemno uspešnega mednarodnega spektakla se udeležuje kar 64 EKIP in med njimi tudi naši dve ekipi NK Roltek DOB-modri in NK Roltek DOB-beli, obe pa imata tudi najboljšo in najglasnejšo podporo s trubun.

U12 NK Roltek DOB-Beli na turnirju tekmujejo v skupini F, njihovi tekmeci pa so avstrijski SK Sturm Graz, NK Triglav Kranj -beli, FC DERBY NOVI SAD , hrvaški ŠN.1 GOL RIJEKA, NK Krka, NK Jarenina in italijanski ASD Città di Caorle-La Salute.

U12 NK Roltek Dob-Modri na turnirju tekmujejo v skupini H z ekipami HNK Hajduk Split, ND Primorje Ajdovščina, FK Footbal Republic iz albanskega mesta Petrelë, avstrijskim Grazer AK 1902, NK Rudar Trbovlje, NK Rudar Velenje in NK Maribor Tabor.

Tudi danes bo nastopilo prav vseh 64 ekip, vsaka pa bo odigrala vsaj še po eno tekmo. celoten razpored pa si lahko ogledate na tej povezavi????: https://b4.sportcamps.app .

Pohvala in zahvala strokovnemu štabu naše selekcije U12 NK Roltek DOB ter staršem naših nogometašev in ekipi B4 Slovenia za super organizirano gostovanje in najboljše navijanje na vedno prestižnem UMAG TROPHY 2024 / International Youth Football Tournaments.

Vsi za Šampione iz Doba!

Gregor Horvatič, Press NK Dob