6.KROG II.SNL: LENDAVSKA NAFTA SE JE RAZLILA PO DOBU-KATASTROFALEN PORAZ DOBLJANOV-NK ROLTEK DOB : NK NAFTA LENDAVA 1:7!

POTOLČENI, OSRAMOČENI IN PONIŽANI, PORAZ MORAMO SPREJETI, A POZABILI GA NE BOMO- ZMAGO ČAKAMO ŽE OD 13.APRILA?! 

Minuli krog 2.SNL bi najrajši kar takoj pozabili, a to žal ne bo šlo tako hitro, saj se je pokazal, kot najhujša  nočna mora “Modrih” iz Doba. V zelo slabo voljo nas je spravil rezultat na semaforju, ki je po zadnjem pisku sodnika Periča kazal za Dobljane nerazumljivih in katastrofalnih 1:7, za goliado v mreži Dobljanov pa je poskrbela razigrana lendavska Nafta.

Sprva sicer ni kazalo, da bo temu tako, saj sta si bila tekmeca prve pol ure tekme praktično enakovredna, nato pa je s prostega strela udaril Oštrek Stjepan, ki je v 33.minuti z izjemno izvedenim prostim strelom prvi načel mrežo Dobljanov in povedel Nafto v vodstvo z 0:1. Prekmurci za drugi gol  niso dolgo rabili, saj je na sceno stopil Bizjak Jaka, ki je le 2.minuti kasneje zadel za povišanje na 0:2. Rezultat polčasa 0:3 je v 40.minuti postavil Bolla Gergö.

V 2.polčasu je se Nafta ni ustavila, še več, postala je neprizanesljiva in nezaustavljiva ter Dobu prizadejala najhujši poraz. Za Nafto je še dvakrat v polno zadel Bizjak Jaka, ki se tako proslavil tudi s “hat-trickom”, gole pa sta pri Prekmurcih dosegla še Maleševič Marko, ki se je gola veselil v 58.minuti in Pirtovšek Rok, ki je v polno zadel v 87.minuti tekme.

“Častni” gol za Dobljane je v izdihljajih tekme Nafti iz neposredne bližine zabil Levec Nejc, ter tako v 90.minuti tekme poskrbel za končnih 1:7.

Rezultat, ko že rečeno, še dolgo ne bo pozabljen, saj se tako enormnega poraza ne spomnijo niti naši najstarejši nogometaši, zato bo morala naša članska ekipa na čelu s trenerjem Nenadom Toševskim zelo “zavihati rokave” in “z glavami” odločneje pristopiti k izboljšanju rezultata, ta trenutek imamo namreč Dobljani po 6.odigranih krogih na nogometnem račun le 4.točke(4 remiji, 2 poraza), kar nas trenutno uvršča na 13.mesto prvenstvene lestvice 2.SNL 2019/2020.

Če se še malo poigramo s statistiko, je prav tako nezavidljiva statistika zadnjih odigranih ligaških tekmah, saj so na 19.minulih ligaških obračunih (2.polovica lanske sezone in 6 tekem letošnje), naši nogometaši zmagali le 2 krat, 9 krat izgubili in 7 krat remizirali, zadnja zmaga pa ima datum 13.april 2019, ko so doma s 3:0 ugnali NK Brežice 1919.

V prihodnjem krogu odhajajo naši nogometaši na gostovanje k zadnjeuvrščenim Brežicam, ki za nami zaostajajo le 1 točko, za morebitno zmago pa se bo potrebno zelo potruditi in za njo pokazati več želje in pripadnosti NK ROLTEK DOB, kar doslej ni bilo ravno očitno!

Kar verjamemo, da zmaga v Brežicah ne bo le preblisk….

#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

      

  6.KROG II.SNL:                                                                                                                                                         NK ROLTEK DOB : NK NAFTA LENDAVA 1:7(0:3)FT
  Levec Nejc(90′)  ;  Oštrek Stjepan(33′), Bizjak Jaka(35′, 49′, 70′),
  Bolla Gergö(40′), Maleševič Marko(58′), Pirtovšek Rok(87′)

Sodniki: Perič Dragoslav (glavni sodnik)

Povšnar Dejan (1. pomočnik)

Jamnik Jure (2. pomočnik)

Delegat NZS : Tkalčič Silvester
Št. gledalcev: 150

Foto: G.H., Press NK Roltek Dob


  #VsiZaŠAMPIONEizDoba!