UVOD V NOVO VETERANSKO SEZONO z 1:0 PRIPADEL VIRJANOM!

Naša “Najmodrejša” ekipa NK ROLTEK DOB je v uvodni tekmi veteranskega prvenstva lige Mnz Ljubljana gostovala pri sosedih na Viru in veteranom NK VIR morala čestitati za “minimalno” zmago z 1:0. Gol za Virjane je v 62.minuti dosegel Damir Kajtazovič.

VETERANSKA LIGA 

1.KROG MNZ LJUBLJANA/LIGA DOMŽALE-KAMNIK

NK VIR : NK ROLTEK DOB 1:0(0:0)FT                                                                                                        Kajtazovič Damir(62′)

 

Virjani so si sicer na tekmi priigrali več priložnosti, med temi se je kar dvakrat sam pred vratarjem Dobljanom, Matjažem Avbljem, znašel Primož Marn, a je “NeyMarnu” to z odlično obrambo vratar “Avbi” to preprečil. Ni pa mogel preprečiti edinega gola na tekmi, saj ga domači napadalec Damir Kajtazovič v 62.minuti malce “presenetil” in ga s strelom z velike razdalje uspel premagati.

Tudi “Najmodrejši” iz Doba, ki so na 1.tekmi letošnje sezone nastopili v malce “okrnjeni” postavi”, so si priigrali nekaj lepih priložnosti, še najlepšo je imel Aljaž Gasior, ko se je z domačim vratarjem Žigom Bučinelom srečal “1 na 1”, a mu je spretni Bučinel strel z neposredne bližine uspešno ubranil. Za veteransko ekipo NK ROLTEK DOB je uspešno debitiral Jure Rogelj, zato mu seveda čestitamo in hkrati želimo čim več uspešnih nastopov. Zahvala in pohvala tudi “Le Chef-u” klubske kuhinje NK Vir, Konrad Mandelj je namreč poskrbel za okrepčilo po tekmi tako, kot se spodobi. Hvala “Kondy”.

Obema ekipama čestitke za dobro nogometno predstavo, Virjanom pa za zmago!

#VsiZaŠAMPIONEizDoba! #Veterani #MnzLjubljana #DomžaleKamnik

Tejst/FOTO: Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob