Člani: 7.PRIPRAVLJALNA TEKMA IN GOSTOVANJE NA “RUJEVICI”- HNK RIJEKA : NK ROLTEK DOB 6:0!

Naša članska ekipa NK Roltek DOB je svojo 7.pripravljalno tekmo v minulih treh tednih odigrala na stadionu “Rujevica” v mestu Rijeka, kjer se je pomerila s hrvaškim prvoligašem HNK Rijeka in izgubila s 6:0.

Do polčasa so “Modri” iz Doba še držali “ugoden” rezultat, saj je “Riječkim bijelim”(Slovensko: “Reškim belim”, op..) uspelo mreži Dobljanov zatresti “le” enkrat in sicer v 13. minuti 1.polčasa.
V nadaljevanju pa je hrvaški prvoligaš pokazal “zobe” in domačini so kar 5 krat “pospravili” žogo v gol Dobljanov.
Za strokovno mnenje smo povprašali Žana Cerarja, pomočnika trenerja Nenada Toševskega pri Dobljanih, podal pa je sledeč komentar: ” Tekma je bila v prvem polčasu zelo dobra in smo držali dober odpor proti njim. Praktično iz edine napake smo prejeli gol. V drugem polčasu pa je sledil padec koncentracije in preveč napak, katere pa ekipe, kakor je Rijeka, hitro kaznuje. Posledica tega je tudi odsotnost nekaterih ključnih nogometašev v naši ekipi. Prikazano v 1.polčasu je nekaj, kar je za nas osnova nadgradnje igre skozi priprave do nadaljevanja sezone, ki bo marca.” v zaključku še doda pomočnik trenerja, Žan Cerar.

Prijateljska tekma:
HNK RIJEKA : NK Roltek DOB 6:0(1:0)FT
13′ ⚽ 49′ ⚽ 63′ ⚽ 73′ ⚽ 75′ ⚽ 80′ ⚽

Za “Modre” iz Doba so nastopili:.
NK Roltek DOB :
Avsec Tadej(V), Avbelj Žiga, Račič Albert, Božič Domen, Funtek Matic, Gorenc-Stankovič Tibor, Kunstelj Klemen, Hrovat Gašper, Pašič Armin, Levec Nejc, Petrovič Denis, Kos Mark, Perič Ivica in Zenkovič Dino.
Čestitke Dobljanom za pogumno igro, Reškim belim pa za zmago!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

Foto: Ž.C., NK Roltek DOB / R.I., HNK Rijeka
#Priprave #FriendlyMatch 2. SNL #2SNL Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo , Roltek NLB
domžalec.si Domžalsko-kamniške Novice Modre novice
SNPortal.si Športni Dnevnik Ekipa Portal-os.si