Člani: V 6.PRIPRAVLJALNI TEKMI “OSLABLJENI” DOBLJANI V GOSTEH S 4:0 MORALI “PRIZNATI” PREMOČ KRČANOM!

 

Naša članska ekipa NK Roltek DOB se je v 6.pripravljalni tekmi v Krškem pomerila s tamkajšnjo ekipo       NK Krško, prvoligašem Prva liga Telekom Slovenije, ter ji “morala” čestitati za zmago s 4:0.
Trener “Modrih” iz Doba, Nenad Toševski, je imel na voljo le 2 menjavi, rezervnega vratarja Tadeja Avsca in napadalca Dina Zenkoviča, izredno perspektivnega mladinca, no prav slednjega smo po tekmi prosili za kratko izjavo, povedal pa je sledeče: “Tekma je bila težka, zahtevna, mi rahlo oslabljeni, nasprotnik pa dobro pripravljen. Poraz smo sprejeli z dvignjenimi glavami in gremo tako tudi naprej. Že v ponedeljek(4.2. ob 14.45 uri) nas na stadionu “Rujevica” čaka nova pripravljalna tekma in sicer proti hrvaškemu prvoligašu NK Rijeka”, na koncu pogovora še doda vedno pozitivno razmišljajoč Dino Zenkovič.

Naš napadalec Dino Zenkovič je mlad, a izredno perspektiven nogometaš, ki je sicer tudi 1.strelec 2.SML-zahod, odlično pa se tudi znajde med člani!

Prijateljska tekma:
NK KRŠKO : NK Roltek DOB 4:0(FT)

Za “Modre” iz Doba so nastopili:.
NK Roltek DOB :
Čretnik Matic(V), Kos Mark, Božič Domen, Račič Albert, 
Avbelj Žiga, Gorenc-Stankovič Tibor, Hrovat Gašper, Funtek Matic, Pašič Armin, Levec Nejc, Petrovič Denis, Avsec Tadej(V), Ivica Perič in Zenkovič Dino.

#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
Foto: I.Č., NK Roltek DOB
#Priprave #FriendlyMatch 2. SNL #2SNL Nogometna zveza Slovenije 
Trojane, gostišče s tradicijo , Roltek NLB
domžalec.si Domžalsko-kamniške Novice Modre novice
SNPortal.si Športni Dnevnik Ekipa Portal-os.si ePosavje.com