Člani: “MODRI” IZ DOBA SO 2.DAN NA PRIPRAVAH V HRVAŠKEM MEDULINU “MERILI MOČI” Z “VIJOLIČNIM” PODMLADKOM-ZMAGE S 3:2 SO SE VESELILI MARIBORČANI!

           
Naša članska ekipa NK Roltek DOB, ki se te dni mudi na zimskih pripravah ob hrvaški obali, je 2.dan priprav odigrala prijateljsko tekmo z ekipo #u19 NK Maribor in ji morala čestitati za zmago s 3:2.
Jutri čaka naše nogometaše še ena prijateljska tekma in sicer z B ekipo avstrijskega prvoligaša Wolfsberger AC iz Volšperka(nemško Wolfsberga)
Dobljani so na pripravah nastanjeni v hotelu Park Plaza Belvedere Medulin, ki ponuja izjemne hotelske usluge, odlična športna infrastruktura pa omogoča naši ekipi dobre pogoje za treninge.
Priprav se je udeležilo 19 nogometašev naše članske ekipe in 5 članov strokovnega štaba, ki ga sestavljajo trener Nenad Toševski, njegov pomočnik Žan Cerar, trener vratarjev Ivo Čančar, fizioterapevt Marko Aupic, vodja odprave pa je klubski predstavnik Janez Avsec.
________________________________________________________
Zanimivo: V prostem času nekateri kljub napornemu treningu in tekmah izkoristijo trenutek za dodatno nabiranje kondicije in moči, tako je naš fotograf na terenu ujel Alberta Račiča v fitnesu.
Spet drugi pa izkoristijo trenutek za strokovno debato, no to je zagotovo “udaril” naš trener vratarjev Ivo Čančar, ki se je na pripravah srečal z Blažem Sliškovičem-“BAKA”, nogometno živo legendo, ki je nosil-a dres  FK Velež Mostar, HNK Hajduk Split, Olympique de Marseille, Pescara, RC Lens,..po končani igralski karieri pa se izkazal tudi, kot odličen nogometni trener, ki je vodil številne klube ter bil tudi med leti 2002-2006 selektor nogometne reprezentance BIH, sedaj pa, kot trener vodi HŠK Zrinjski Mostar.
    
____________________________________________________________
 
Dogajanje s priprav boste lahko spremljali tudi na naših socialnih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter ter na naši uradni spletni strani www.nkdob.si .
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
    
   
    
#Priprave #Medulin2019 #ČLANI #2SNL Nogometna zveza Slovenije Trojane, gostišče s tradicijo Roltek domžalec.si Domžalec SiDomžalec Si Modre novice Mariborinfo.com Portal-os.si Domžalsko-kamniške Novice Slamnik – glasilo Občine Domžale Športni Dnevnik Ekipa SNPortal.si MMC RTV Slovenija 24UR Šport Medulin FM