Medulin2019:  V 2.PRIJATELJSKI TEKMI SE DOBLJANI NISO USTRAŠILI “VOLKOV” IZ VOLŠPERKA- NJIHOVO B EKIPO WOLFSBERGER AC II SO UGNALI Z 2:1!

     
 
Naša članska ekipa NK Roltek DOB se je v sklopu zimskih priprav v Medulinu, v prijateljski tekmi pomerila z “B” ekipo avstrijskega prvoligaša Wolfsberger AC(WAC) in njihove “rezerviste” Wolfsberger AC II ugnala z 2:1. Ob odličnih pogojih za tekmo sta se pri Dobljanih med strelce vpisala Matic Mlakar in Domen Božič.
Kljub zmagi pa le ostaja malce “grenak priokus”, saj se je poškodoval naš nogometaš Gašper Hrovat, ki so ga morali z 9 šivi oskrbeti v bolnišnici. Zahvala naši zdravniški službi in strokovnemu štabu ter osebju urgence splošne bolnice Pula za hitro posredovanje, “Gapiju” pa želimo seveda čimprejšnje celjenje “bojnih ran”!
 Gašper Hrovat je staknil poškodbo glave, “Gapi”,želimo ti čimprejšnje okrevanje!
PRIJATELJSKA TEKMA:
NK ROLTEK DOB : WOLFSBERGER AC II 2:1(FT)
Za Dobljane sta gole dosegla Mlakar Matic in Božič Domen.
  
 
“Modri” iz Doba se bodo jutri poslovili od Medulina, a časa za počitek ne bo, saj jih že ob 13.uri čaka nov nasprotnik. V prijateljski tekmi se bodo namreč v Domžalah pomerili z “rumeno družino”, našimi prvoligaškimi “sosedi”, nogometaši NK Domžale.
 
Za kratko izjavo po tekmi z Wolfsbergerjem AC II, smo povprašali pomočnika trenerja Toševskega in Žan Cerar je povedal sledeče:
“Z jutrišnjo tekmo v Domžalah zaključujemo letošnje zimske priprave. Smo zadovoljni z vsem, kar nam je bilo na pripravah ponujeno. Igrišča so bila odlično pripravljena, prav tako seveda hotelska nastanitev in usluge v Park Plaza Belvedere Medulin.
Minuli mesec je bile precej naporen, saj smo odigrali kar 9 zahtevnih tekem, nasprotniki pa zelo kvalitetni na vseh nivojih igre. Priprave v Medulinu smo tudi izkoristili za dvig vzdušja znotraj ekipe.”, v zaključku še pove Žan Cerar.
 Žan Cerar, pomočnik trenerja
Se vidimo jutri v Domžalah ob 13.uri!
 
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
Foto: J.A., NK Roltek Dob
   
 
#Trening #2SNL 2. SNL Trojane, gostišče s tradicijo Roltek
SNPortal.si Športni Dnevnik Ekipa #2SNL Nogometna zveza Slovenije #nogomet #priprave domžalec.si Domžalsko-kamniške Novice Modre novice Portal-os.si