DOBLJANI Z IZJEMNO NOGOMETNO PREDSTAVO “ZAJEZILI” VODILNO KRKO!

“Rab’L smo to!”, lahko začnemo v uvodu komentarja minule tekme 8.kroga 2.SNL, v katerem so “Modri” iz Doba prikazali super nogometno predstavo in z 2 : 1 zasluženo ugnali novomeško Krko.

Gostje so resda povedli prvi in sicer že v 9.minuti, ko je lep gol dosegel Josip Krznarič. A Dobljani jih niso dolgo pustili nasmejane, saj je v 16.minuti tekme z izjemnim golom za izenačenje poskrbel Luka Gajič ter postavil rezultat polčasa 1 : 1.

Po premoru so Dobljani še stopnjevali pritisk na gostujoča vrata, saj so začutili, da je tako želena zmaga na dosegu rok in če si nekaj močno želiš, lahko to dobiš. In naši nogometaši so to dobili. Z super prodorom je žogo v gostujoč vratarjev prostor zapeljal vedno odličen Žiga Avbelj in “prisilil” obrambo gostov v napako, ki so jo plačali z dosojeno 11-m, le-to pa zanesljivo realiziral Kristijan Šipek.

Trenerja Dobljanov smo po tekmi prosili za izjavo in Jernej Javornik, strateg “Modrih” je povedal sledeče: ” Zasluženo zmago smo čakali 7.krogov, saj smo 4 krat igrali neodločeno in 3 priznali premoč nasprotniku. Vedno smo bili blizu uspeha, žal nam v prejšnjih krogih to ni uspelo. Vesel sem, da nam je uspelo sedaj, saj je bila zmaga nujna. Vesel sem za vse, ki navijajo za Dob, še posebej pa za igralce, ker je bila to tanka nit, kjer je en preskok dovolj, da gre zgodba uspešno naprej. Danes smo znova dokazali, da lahko premagamo vsakega tekmeca. “ v zaključku pove domači strateg Javornik.

8.krog 2. SNL:
NK Roltek DOB ? NK Krka NOVO MESTO 2 : 1(1 : 1) FT

⚽️Gajič Luka (16′),

⚽️ Šipek Kristijan(70′-11m),

⚽️ Krznarič Josip(9′)

Čestitke za zmago in super nogometno predstavo!

Vsi za Šampione iz Doba!