U17/U19: DOBSKI KADETI IN MLADINCI V 7.KROGU NA SKUPNO LESTVICO 2.SKL/2.SML VKNJIŽILI 2 NOVI ZMAGI IN NOVIH 6 TOČK!

Vemo, da je bila minula sreda zmagovita za našo člansko ekipo NK Roltek DOB, saj je le-ta z 2 : 1 ugnala vodilno Krko, da pa je bila popolna, so zato poskrbeli še naši Kadeti in Mladinci, ki so na zahtevnem gostovanju ugnali vrstnike ND Primorje Ajdovščina.

#Kadeti so gostiteljem zabili dva gola in sicer je za vodstvo v 29.minuti tekme najprej poskrbel Benjamin Krivič, za končnih 0 : 2 pa se je v 45.minuti med strelce vpisal Žan Vidergar.

Dobski kadeti, ki so v tej sezoni še brez poraza, so tako spet prevzeli vodstvo na prvenstveni lestvici 2.SNL-zahod, kjer imajo točko prednosti pred zasledovalci.

#Mladinci so Primorce ugnali z 2 : 3, prvi pa je mrežo gostiteljev v 10.minuti načel Jure Kepic, za vodstvo z 0 : 2 pa je v 26.minuti poskrbel Val Maj Majcen.

V 2.polčasu so mladinci Primorja izkoristili “slabe tri minute” Dobljanov, saj je v 69.minuti žogo v lastno mrežo pospravil Tjaš Krnc, nato pa je v 71.minuti v polno zadel še Miha Zavadlav in rezultat je bil izenačen na 2 : 2.

Niso pa Dobljani dolgo pustili Primorce nasmejane, saj je le štiri minute kasneje, natančneje v 71.minuti, za končnih 2 : 3 gol dosegel Nik Veršnjak.

Dobski mladinci so s tremi točkami naskoka in brez poraza v tej sezoni vodilna ekipa 2.SML-zahod.

Čestitke kadetom in mladincem NK ROLTEK DOB za zasluženi zmagi!

#VsiZaŠampioneizDoba!