Gostovanje na Reki pri HNK Rijeka

Kot smo napovedovali posebno nedeljo, je to bila, seveda je bila, saj smo se vsi skupaj odlično počutili že zjutraj, pred odhodom na zanimivo mednarodno gostovanje. Cilj? Mesto Rijeka, stadion Rujevica in srečanje z HNK Rijeka.

Nogometaši u13 NK Roltek DOB so se v prijateljskem srečanju na gostovanju v Rijeki pomerili s tamkajšnjo selekcijo u13 HNK Rijeka in ji morali priznati premoč s 5:0.
Ob izjemnih pogojih in kljub malce slabšemu vremenu so se naši nogometaši, ki jih vodi trener Žan Cerar, pri gostiteljih HNK Rijeka odlično počutili, zato kljub porazu ni bilo slabe volje.

Nogometna selekcija u15 NK Roltek DOB , ki jo vodi trener Nedo Miletič se je pomerila s tamkajšnjo selekcijo u15 HNK Rijeka. Domačini so bili tudi tokrat boljši in ugnali naše nogometaše s 3:0.

Kljub “dvojnemu” porazu obema ekipama čestitke nogometašem za srčno borbo na igrišču, staršem otrok obeh selekcij pa zahvala za sodelovanje pri organizaciji gostovanja ter podpori s tribune.

Obe selekciji sta izkoristili priložnost tudi za obisk stadiona Rujevica, ki je začasno domovanje(zaradi obnove slovite Kantride) hrvaškega prvoligaša HNK Rijeka, vodilne ekipe 1.hrvaške lige, katero zelo uspešno vodi slovenski nogometni strateg Matjaž Kek, nekdanji selektor nogometne reprezentance Slovenije.

Foto reportaža:

Galerija: Gostovanje na Reki

Naj omenimo še posebnost pred tekmo- selekcija u15 se je srečala tudi z slovenskim reprezentantom Romanom Bezjakom, ki nastopa za hrvaškega prvoligaša HNK Rijeka, naš “piarovec” pa na kratko spregovoril tudi z Matjažem Kekom.

Res je bila to prav posebna nedelja!
Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi na naši Facebook, ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič
Služba za stike s javnostjo
Nk Roltek Dob