Izkupiček nogometnega konca tedna

Danes sta se zaključili zadnji tekmi nogometnega konca tedna. Pa poglejmo kakšen izkupiček smo imeli.

Članska A ekipa – 2. SNL
Roltek Dob : Farmtech Veržej
sobota, 26. marec 2016, ob 18:00

Končni rezultat 0 : 0

V soboto, 26. marca 2016 se je odigrala tekma 2. SNL, tekma 19. kroga. V goste je prišla ekipa iz Veržeja Farmetech Veržej. V letošnji nogometni sezoni smo se srečali v 5. krogu, kjer je bil neodločen izid 2 : 2. Povratna tekma je bila v 14. krogu, kjer so morali gostje priznati premoč ekipi NK Roltek Doba, končni izid 0 : 2.

Vsi smo pričakovali težko tekmo, kajti v našem taboru so manjkali ključni možje prve postave. V obrambni vrsti je manjkal zanesljivi Matic MIRTIČ, kateremu želimo veliko sreče na skupni življenjski poti z njegovo Saro, v sredini je bil zaradi poškodbe odsoten Jernej LESKOVAR, ter Denis MEŠANOVIĆ in Gregor ČRETNIK, oba zaradi prepovedi igranja. Na klopi je sedel tudi obrambni igralec Armin KUKAVICA, ki ga je pestila poškodba.

Od prvega sodnikovega piska, glavni sodnik je bil Tadej MEŽNAR, smo gledali odprto tekmo, ki pa gledalcem ni prinesla obilo športnih užitkov. Obe ekipi sta imeli svoje priložnosti. Mogoče je prevladala domača ekipa, kajti imeli so tri zaključne žoge 1 na 1, z gostujočem vratarjem Matejem ANDREJČEM, a nobena ni končala v okvirju gola. Na starani naše ekipe pa se je ponovno izkazal vratar Albin VEZIROVIČ , ki je z dvema nemogočima obrambama ohranil domačo tekmo nedotaknjeno.

Z neodločenim izidom smo na koncu lahko vsi zadovoljni, tako gostje, ki so najuspešnejša gostujoča ekipa v 2. SNL, kot domače moštvo, ki je že dve tekmi zapovrstjo ohranilo mrežo nedotaknjeno. V 2. SNL ligi sta se ekipi spoprijeli 9 krat, ekipa NK Roltek Doba je priigrala 5 zmag, 2 neodločeni tekmi in 2 krat priznala premoč ekipi Farmetch Veržej.

Pogled na tabelo napoveduje zanimivo končnico 2. SNL lige, kajti med drugo uvrščenim Triglavom iz Kranja in šesto uvrščenim Veržejem je samo 3 točke razlike.

lestvica19krog

Foto REPORTAŽA

Galerija: 2.SNL 2015-2016: 19 krog

 

Članska B ekipa – MNZ Ljubljana
Vir : Roltek Dob
sobota, 27. marec 2016, ob 18:00

Končni rezultat 1 : 0

Prva tekma spomladanskega dela lige MNZ Ljubljana, je potekala v Domžalah na pomožnem igrišču z umetno travo. Uradno je bila tekma prestavljena na domžalsko igrišče zaradi nepripravljenega igrišča na Viru, neuradno pa bi lahko po “stari” slovenski navadi menili drugače. Ekipa NK Vira se je namreč pripravljala na prvo tekmo na domžalskem pomožnem igrišču z umetno travo, domača ekipa NK Roltek Doba pa na igrišču z naravno travo.

Video posnetek tekme /Vir: www.domzalec.si/

Lestvica lige MNZ 15/16

lestvicaB

 

Mladinska ekipa U19 – 2.SML zahod
Roltek Dob : Šobec Lesce
nedelja, 28. marec 2016, ob 13:00

Končni rezultat 3 : 0

Mladinska ekipa je dosegla prvo zmago v spomladanskem delu nogometne sezone 2. SML zahod. Gol za vodstvo z 1 : 0 je že v 2. minuti dosegel Jernej HROVAT, v 33. minuti je vodstvo povišal Jure LEPOGLAVEC. Končni rezultat 3 :0 je z bele točke v 50 minuti , po storjenem prekršku v 16. metrskem prostoru nad Aljažem AVBLJEM, dosegel Jernej HROVAT.

mladinci16krog

 

Kadetska ekipa U17 – 2.SKL zahod
Roltek Dob : Šobec Lesce
nedelja, 28. marec 2016, ob 11:00

Končni rezultat 0 : 1

Kadetska ekipa je morala priznati premoč gostujoči ekipi in tako vknjižila šele svoj tretji poraz v letošnji nogometni sezoni v 2. SKL zahod. Kljub porazu so uvrščeni med 14. ekipami na odlično 3. mesto.

kadeti16krog

Skupna lestvica 2. Slovenske mladinske in kadetske lige zahod

skupna16krog

Starejši dečki U15 – 1. liga MNZ Ljubljana
Roltek Dob : Slovan A
sobota, 28. marec 2016, ob 11:30

Končni rezultat 0 : 1

Na otvoritveni tekmi spomladanskega dela je morala domača ekipa NK Roltek Doba priznati premoč gostujoči ekipi Slovan A iz Ljubljane. Kljub porazu so ohranili 6. mesto na lestvici 1. lige starejši dečki 15/16.

u15_12krog

Mlajši dečki U13 – 1. liga MNZ Ljubljana
Roltek Dob : Bravo Publikum A
sobota, 28. marec 2016, ob 9:00

Končni rezultat 0 : 4

Mlajši dečki so se na prvi tekmi spomladanskega dela 1. lige MNZ Ljubljana, prvi polčas uspešno upirali 2. uvrščeni ekipi na lestvici. V garderobo med polčasoma so odšli z zaostankom 1 gola. A kljub želji in borbenosti so na koncu 4 krat pobirali žogo v svoji mreži.

u13_12krog