Mladinska ekipa doma ostala “praznih” rok

18. krog v Športnem parku Dob minuli vikend ni “prinesel in odnesel” le kadetskega “večnega” derbija, temveč tudi mladinski “Vas Classico” med Dobljani in Radomljani. Ozračje je bilo naelektreno že pred tekmo, saj sta si nasproti stali ekipi, ki trenutno zasedata vrh 2. SML-zahod.

Tekma se je pričela agresivno, nogometaši obeh ekip so vložili veliko energije v boj za vsako žogo, a mreži sta mirovali do konca 1. polčasa.

V nadaljevanju pa je morda malce sporna sodniška odločitev spremenila potek srečanja.
Glavni sodnik srečanja, Šalehar Mitja iz Brusnic, je ob trku dveh nogometašev Doba in Radomelj ter posledičnem padcu po tleh dosodil strel z bele točke za goste, le-tega je uspešno izvedel v 48. minuti Levec Nejc in popeljal Radomlje v vodstvo 0:1.
“Mlinarji” so po vodstvu prevzeli pobudo in pokazali veliko več želje po zmagi, kar se je obrestovalo 54. minuti, ko je svoj drugi gol dosegel Levec Nejc. Z dvema goloma v treh minutah je nato dokončno “pokopal” vse upe Dobljanov na morebitno “vrnitev” v igro še Kopitar Žan, ki je zadel in povišal rezultat na 0:3, oz. 0:4.

“Častni” gol za Dobljane je z izjemnim strelom v 73. minuti dosegel Bečič Denin ter postavil končni rezultat srečanja 1:4.

Galerija: Mladinci 18.krog

Foto: Sandi Letnar

Radomljani so s to zmago na na lestvici 2.SML-zahod za 1 točko prehiteli Dobljane in zasedli vrh lige.

Kljub porazu čestitke Dobljanom za srčno borbo za vsako žogo.

18. krog 2.SML-zahod
NK Roltek DOB : NK Radomlje 1:4(0:0)FT

Strelci:
Bečič Denin(73′); Levec Nejc (48′-11m, 54′), Kopitar Žan (69′,72′)

Tekmo je sodil Šalehar Mitja (Brusnice)
Delegat NZS: Trope Bogdan

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi na klubski uradni spletni strani www.nkdob.si in na naši Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič
Stiki z javnostjo Nk Roltek Dob