Nogometni konec tedna v Športnem parku Dob

Članska A ekipa doma gosti Prleke iz Veržeja, članska B ekipa Ljubljansko Svobodo, mladinci in kadeti doma v “vasclassicu” z Radomljani !

Vikend, ki je pred nami, obeta sila pestro dogajanje v Športnem parku Dob pri Domžalah, saj bodo odigrane kar štiri prvenstvene tekme. …

Prvi ligaški obračun je na sporedu jutri ob 16. uri, ko se bosta v
19. krogu 2.SNL pomerili članski ekipi NK Roltek DOB in NK Farmtech Veržej.
Gostje iz Prlekije, ki letos niso preveč prepričljivi, so minulih šetih krogih uspeli le enkrat zmagati. Trenutno zasedajo nezavidljivo(predzadnje), 9.mesto na prvenstveni lestvici v 2.SNL. V 17 odigranih krogih jim je tako uspelo zbrati vsega 12 točk.

A nasprotnika vsekakor ne gre podcenjevati, saj so kljub slabim letošnjim rezultatom vedno nevaren nasprotnik, ki si si zna priigrati in izkoristiti priložnost na vsaki tekmi.
Dobljani so po domačem remiju(1:1) z NK Brežice 1919 v minulem krogu v gosteh z 1:2 ugnali NK Drava Ptuj in trenutno z osvojenimi 37 točkami zasedajo 2. mesto na prvenstveni lestvici v 2.SNL.

Domači strateg Damijan Romih na tekmi žal ne bo mogel računati na Jerneja Leskovarja(prepoved nastopa-4 rumeni kartoni), trener gostov Marko Lešnik pa na Luko Ciglariča(prepoved nastopa- 4 rumeni kartoni) in Mateja Voka(prepoved nastopa-7 rumenih kartonov).

Nogometna nedelja se bo pričela že ob 10.30 uri, ko se bosta v Športnem parku Dob pri Domžalah pomerili domača članska B ekipa NK Roltek DOB in gostje iz NK Svoboda Ljubljana.

Dobljani, vodilna ekipa prvenstva s tremi točkami naskoka pred NK ARNE TABOR 69, so po izjemnih predstavah in neporaženosti v jesenskem delu prvenstva Regionalne ljubljanske lige(4.SNL) v spomlad vstopili z dvema presenetljivima porazoma, doma so namreč klonili z 0:2 proti NK ARNE TABOR 69, v minulem krogu pa v gosteh z 1:0 proti NK Cockta Kresnice.

Ljubljanska Svoboda, ki trenutno zaseda 6. mesto v 4.SNL, je v minulem krogu doma s 3:2 ugnala NK Litija. Trener Dobljanov Dušan Smolnikar z uvodnima porazoma nikakor ne more biti zadovoljen, a ohranja pozitivno razpoloženje in pripravljenost na izboljšanje forme njegovih nogometašev, saj se zaveda, da bodo le s takšnim pristopom dosegli zastavljene cilje.

Nedeljsko nogometno popoldne bodo ob 14. uri “odprli” kadeti u17 NK Roltek DOB, ki se bodo v derbiju pomerili z najbljižjimi sosedi Mlinarji iz NK Radomlje, vodilno ekipo 2SKL-zahod, nadaljevali pa mladinci u19 NK Roltek Dob, ki se bodo ob 16. uri v derbiju vrha 2.SML-zahod pomerili z drugo uvrščenimi NK Radomlje.

Razlogov za obisk Športnega parka Dob pri Domžalah je torej več, kot dovolj, zato Vsi v Dob, Vsi Za ŠAMPIONčkE iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi na klubski uradni spletni strani www.nkdob.si in na naši Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič
Stiki z javnostjo Nk Roltek Dob