Predsezona: NOVA SEZONA V 2.SNL SE NEZADRŽNO PRIBLJIŽUJE- “MODRI” IZ DOBA DANES V PRIPRAVLJALNI TEKMI DOMA S 3:1 UGNALI NK BRINJE-GROSUPLJE

 

Predsezona:
NOVA SEZONA V 2.SNL SE NEZADRŽNO PRIBLJIŽUJE- “MODRI” IZ DOBA DANES V PRIPRAVLJALNI TEKMI DOMA GOSTIJO NK BRINJE-GROSUPLJE
Naša članska ekipa NK Roltek DOB, ki že deveto sezono zapored nastopa v
2. SNL, se je danes ob 18.30 uri v Športnem parku Dob pri Domžalah pomerila s tretjeligašem NK Brinje Grosuplje  in ga ugnala s 3:1 ter vknjižila 4 zmago v predsezoni.
Pri “Modrih” iz Doba se je 2 krat med strelce vpisal Levec, enkrat pa je v polno zadel Pašič.

V juliju so sicer Dobljani že odigrali 5 pripravljalnih tekem ter vknjižili 3 zmage in 2 poraza. Tako so zanesljivo, s 5:0 ugnali NK Svoboda Ljubljana, za Dobljane pa sta po 2 krat zadela Mlakar in Levec, enkrat pa je zadel kapetan Klemen Kunstelj. S podobno visokim rezultatom, a golom v lastni mreži, so zanesljivo, s 5:1 ugnali tudi celjski NK Simer Šampion, med strelce za Dob pa so se vpisali, Mlakar, Žinič, Andjelič, Levec in Pašič.
Zmago pa so Dobljani vknjižili tudi proti ND Ilirija 1911 Ljubljana, tekmecu v 2.SNL in sicer z 2:0, oba gola pa je dosegel Petrič.
V dveh tekmah pa se Dobljani so mogli veseliti in so morali čestitati nasprotniku.
Z 2:0 jih je namreč ugnal prvoligaš NK Triglav Kranj, prav tako pa jih je ugnal še en prvoligaš in sicer NK Aluminij iz Kidričevega pri Ptuju. Štajerci so zmagali z 2:1, Za Dobljane pa je zadel Levec.
To soboto, 28.julija 2018, čaka naše fante “generalka” v Celju, kjer se bodo ob 10.uri pomerili s prvoligašem NK Celje.
Gremo Dobljani!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba
#2SNL Nogometna zveza Slovenije