u15: DOBLJANI USPEŠNO NASTOPILI NA LETOŠNJEM CORDIAL CUP-u!

u15: DOBLJANI USPEŠNO NASTOPILI NA LETOŠNJEM CORDIAL CUP-u!
Naša nogometna selekcija Stareših dečkov u15 NK Roltek DOB, se je tudi letos udeležila mednarodnega turnirja Cordial Cup, ki vsako leto poteka pri naših “sosedih Mlinarjih” NK Radomlje in to to tekmovanje končala na 16.mestu.
Naši nogometaši, ki jih je na turnirju vodil trener Simon Smolnikar, so tekmovali v skupini D, kjer so se pomerili z ekipami FC Koper 1, NK Britof, NK Svoboda Ljubljana in z gostitelji NK Radomlje. V zahtevni skupini so uspeli ugnali le ljubljansko Svobodo z 1:0, ostalim trem ekipam, pa so morali čestitati za zmago, nogometaši Kopra in Britofa so jih namreč ugnali z 1:0, Radomljani pa z 2:0.
V ti. “razvrstitvenih” tekmah od 13-16. mesta, so Dobljani še dvakrat izgubili in sicer proti NK Šmartno Ljubljana(1:0) in NK Termit Moravče(4:3). Zadnja tekma je sicer odločala o končni uvrstitvi na 15, oz. na 16.mesto, naši fantje pa so se, zavoljo poraza, uvrstili na slednje.
Zmagovalci turnirja so postali nogometaši FC Koper 1, ki so v velikem finalu z 2:0 ugnali NK Krško. 3.mesto je pripadlo NK Bartog Trebnje, ki so za “bronasto stopničko” ugnali naše “rumene sosede” NK Domžale.
Zagotovo velja pohvaliti naše fante, saj je turnir izredno zahteven ter dobro obiskan, na njem pa sodelujejo največji klubi. Nikakor pa ne velja izpustiti pohvale organizatorju, ki je organiziral in izpeljal turnir na vrhunski ravni ter z odliko. 
Čestitke našim nogometašem za srčno borbo na nogometni zelenici ter uspešno branjenje naših “barv” na največjem mednarodnem turnirju v državi.
VsiZaŠAMPIONEizDoba!
FOTO: Hari, NK Roltek Dob
#u15 #StarejšiDečki #CordialCup #InternationalTournament
Trojane, gostišče s tradicijo Roltek D.O.O. #ELTEKOMAspDOBpriDOMŽALAH