U15 / U17: ZADNJI DOMAČI TEKMI USPEŠNI ZA OBE DOBSKI EKIPI!

Starejši dečki in kadeti NK Roltek DOB sta minuli vikend pred domačo publiko odigrali zadnji tekmi letošnje sezone v 2.Ligi U15-zahod in 2.SKL-zahod ter v obeh ugnali vrstnike iz NK TABOR Sežana.

Ekipa U15 NK Roltek Dob je v napeti tekmi goste le uspela ugnati s 3 : 2, med strelce pa so se pri Dobljanih vpisali Matej Cencelj, Ian Sabljakovič in Žiga Ručigaj. Za goste sta bila uspešna Denis Bešič in Jurij Frank.

Ekipa U17 NK Roltek Dob je, v prav tako napetem in zanimivem obračunu goste iz Sežane uspela ugnati s 5 : 3. Za Dobljane so v polno zadeli Žak Jerman, Vanja Vučkovič, Mark Vrhovnik in Strahinja Filič. Pri vedno borbenih Kraševcih sta bila uspešna Alessio Silvestri in Andraž Grandovec Nikolič.
Sta se pa med “strelske osmoljence tekme” vpisala še dva nogometaša, Gal Zore pri Dobu in Nejc Lemut pri sežanskem Taboru, ki sta, kot kaže statistika, vknjižila vsak po en avtogol.

V ligi 2.SKL ZAHOD & 2.U15 ZAHOD 23/24 se sicer vodi Združena lestvica, Dobljani pa so krog pred koncem letošnje sezone na odličnem 3.mestu.


Zmagi in popolni točkovni izkupiček sta zagotovo dobra popotnica obema ekipama pred zadnjim dejanjem sezone, ko bodo naši nogometaši gostovali pri NK Vrhnika ter obliž na minulo gostovanje v Radomljah, kjer so zavoljo porazov obeh ekip( 9 : 0, 2 : 0) ostali starejši dečki in kadeti brez točk.

Zadnji tekmi letošnje sezone v 2.Ligi U15-zahod in 2.SKL-zahod za Dobljane sta torej na sporedu v nedeljo, 19.maja 2024 v Športnem parku Vrhnika, s pričetkom ob 10. uri za starejše dečke in ob 12. uri za kadete.

Čestitke za zmagi!

Vsi za Šampione iz Doba!