3. SNL: DOBLJANI V VIPOLŽAH NADIGRALI “BRICE” , SLOBODAN VUK S “PETARDO” SKOČIL NAZAJ NA VRH LIGAŠKE LISTE STRELCEV!

V predzadnjem krogu sezone so “Modri” iz Doba gostovali v Vipolžah in tamkajšnjo ekipo NK Brda ugnali z “atomskih” 0 : 9!


“Brici”, ki se bodo letošnje sezone v 3.ligi-zahod spominjali s kislim obrazom in bodo prihodnjo sezono nastopali še eno stopničko nižje, so klonili prvič že v 8. minuti tekme, ko je v polno zadel Slobodan Vuk, ki pa se ni ustavil pri enem doseženem golu, pač pa jih je domačinom nasul še 4 ter se ponovno zavihtel na vrh liste strelcev 3.SNL-zahod!


S petimi goli v mreži domačih pa se niso “zadovoljili” tudi preostali naši nogometaši, saj so “Bricem” nasuli še 4 gole, med strelce pa so se vpisali Žiga Avbelj, Jaka Kasnik in Klemen Švelc, ki je zadel dvakrat!
To je v letošnji sezoni že druga zmaga Dobljanov s takšnim rezultatom, saj so doma z 9 : 0 ugnali NK Kočevje.

Čestitke članski ekipi NK Roltek DOB za suvereno zmago, naj strelcu sezone, Slobodanu Vuku pa za “petorček” v mreži doomačih ter 28 gol v letošnjem prvenstvu.

Zadnji, 26.krog III.SNL-zahod, bo na sporedu prihodnjo soboto, 25.maja 2024 ob 16.30 uri, ko bodo PRVAKI 3.SNL-zahod v Športnem parku Dob pri Domžalah gostili NK Vrhnika.

#VsiZaŠampioneizDoba!