U19: DOBSKI MLADINCI SEZONO ZAKLJUČILI NA SOLIDNEM 5.MESTU!

Minulo nedeljo so nogometaši selekcije U19 NK Roltek DOB še zadnjič v letošnji sezoni 2.SML-zahod stopili na zelenico in na gostovanju čestitali za zmago s 5 : 2 domači ekipi U19 NK Škofja Loka.

Pri Dobljanih sta se med strelce vpisala Žan Vidergar in Aljaž Jančar, za domačo ekipo pa so bili uspešni Urh Luznar, Jure Lotrič, Jaša Drobnjak in Maks Lotrič Škoda, ki je v polno zadel dvakrat.

Pri Dobljanih sta se med strelce vpisala Žan Vidergar in Aljaž Jančar, za domačo ekipo pa so bili uspešni Urh Luznar, Jure Lotrič, Jaša Drobnjak in Maks Lotrič Škoda, ki je v polno zadel dvakrat.

Na vrhi lestvice strelcev je v tej sezoni Jakob Gril, ki je v 27 nastopih mrežo tekmecev zatresel 14 krat, zelo uspešna pa sta bila tudi Klemen Švelc in Gal Javorič, saj je Švelc v 11 nastopih tekmecem nasul 7 golov, Javorič pa 6. Na listo strelcev so se s po 2-ma goloma vpisali Vid Strnad, Vid Hren, Nik Veršnjak, Andoljšek Aaron Arne, Aljaž Jančar, Gabriel Sojer in Benjamin Krivič ter Damir Gromilič, Blažej Simionov, Jure Kepic, Martin Jankovič in Žan Vidergar, ki so vknjižili po 1 gol.

Na nogometnem računu ima podmladek “Modrih” iz Doba vpisani 27 ligaških tekem, od tega 10 zmag, 6 remijev in 11 porazov ter osvojenih 36 točk.

Trenerski štab, ki ga sestavljata naša odlična trenerja, Nedo Miletič in Nik Podkrajšek sta s prikazanim skozi vso sezono zadovoljna. Ob krajšem poletnem premoru bo čas za regeneracijo in analize, še prej pa tudi za tisti, zabavnejši del zaključka sezone, ki bo na nogometnem sporedu kmalu.

Čestitke ekipi in strokovnemu štabu za solidno sezono.

Posebna zahvala tudi fizoterapevtoma in zdravniški službi (Aupič Marko, Koletnik Ula, Starbek Marko) za skrbno delo skozi vso sezono.

Zahvala tudi štabu MNC NK Roltek DOB (Cerar Marjan, Breznik Aleš, Cerar Žan) ter tehničnemu osebju(Branko Cerar, Nande, General Kunsti, Roman, Maja, Zvonka, Fani, Mojca, Tomi, Grandi in vsi ostali…če smo koga pozabili, nas boste že spomnili), da je vse potekalo, kot je bilo potrebno).

Se vidimo na zaključku sezone, ki bo….kmalu!

#VsiZaŠampioneizDoba!

#Mladinci#5mesto#2SMLNogometna zveza Slovenije