U15 / U17: DOBLJANI SEZONO V 2.SKL ZAHOD IN 2.LIGI U15 ZAHOD ZAKLJUČILI NA ODLIČNEM 3.MESTU!

Starejši dečki in kadeti NK Roltek DOB so danes na Vrhniki odigrali zadnji tekmi letošnje sezone v 2.SKL ZAHOD in 2.U15 ZAHOD 23/24 ter zavoljo zmage domače ekipe z 1 : 0 v prvem obračunu in remija z “nezanimivih” 0 : 0 pri kadetih, na Združeno ligaško lestvico vknjižili eno točko ter sezono končali na super 3. mestu. Na svoj nogometni račun so letos vknjižili 26 zmag, 9 remijem ter in 19 porazov ter osvojili 87 točk.

Pri starejših dečkih U15 sta največ golov tekmecem zabila Ian Sabljakovič (11) in Matej Cencelj (9), na listo strelcev pa so se vpisali še Kristjan Pohlen (4), Noah Andrejek (3), Jan Hojč (2), Nik Jerman (2), Žiga Ručigaj (2) ter Jaka Goršek, Val Cirar in Tarik Zahirovič, ki so zadeli po enkrat.

Pri kadetih U17 sta se največkrat v sezoni na listo strelcev vpisala Žak Jerman (13) in Andraž Koritnik (9), sledijo pa še Vanja Vučkovič (7), Arijan Pohlen (6), Kristian Pernek (5), Damjan Vidmar (4), Mark Vrhovnik (2), Lan Uršič (2), Enej Potočnik Slatnar (2), Vid Prosen (2) ter Imad Dževahirič, Strahinja Filič, Lan Vidergar, Tjaš Škrjanc, Gal Zore in Taj Jevnikar, ki so zadeli po enkrat.

Trenerji, Aleš Breznik, Jure Lepoglavec(manjka na spodnji fotografiji, zamenjal je trenerja Ivana Makovca) pri ekipi U15 in Senad Zulič ter Albert Račič pri ekipi U17, so s končnim rezultatom zelo zadovoljni, saj so nogometaši obeh ekip skozi vso sezono prikazali resen pristop k treningom in nogometni igri.

Z vsem tem je zagotovo tudi zadovoljen trener vratarjev obeh ekip, Albin Vezirovič, nekdanji prvi in izjemen vratar naše članske ekipe, sedaj pa nepogrešljiv trener naše MNŠ NK Roltek DOB.

Čestitke ekipama in strokovnima štaboma za odlično sezono.

Posebna zahvala tudi fizoterapevtoma in zdravniški službi (Aupič Marko, Koletnik Ula, Starbek Marko) za skrbno delo skozi vso sezono.

Zahvala seveda tudi sponzorjem in donatorjem ter staršem za vso podporo ob igrišču in nasploh!

Se vidimo na zaključku sezone, ki bo….kmalu!

#VsiZaŠampioneizDoba!