u8: NAŠI NAJMLAJŠI NOGOMETAŠI DOMA GOSTILI VRSTNIKE IZ SOSEŠČINE- MALI DOBLJANI IN VIRJANI SO SPET PRIKAZALI VŠEČNO NOGOMETNO IGRO-VSI SKUPAJ, KOT VEDNO-UŽIVAMO V NOGOMETU!

Nogometaši naše najmlajše nogometne selekcije u8 NK Roltek DOB, ki jo vodi naš odličen trener Aleš Breznik, so se danes v prijateljski tekmi doma pomerili z vrstniki iz sosednjega NK Vir .


Po tekmi so smo za kratko izjavo prosili Aleša Breznika, trenerja naših najmlajših junakov, ki ni skrival zadovoljstva je povedal sledeče:


” Vesel sem, da imajo otroci veliko volje do nogometa in uživajo v igri, obe ekipi sta prikazali odlično nogometno predstavo. Vse je potekalo v skladu z načrti. Rezultati treningov so že vidni in zelo sem zadovoljen, saj so naši fantje zelo napredovali, kar se je seveda tudi pokazalo.na igrišču. Zahvala je na mestu seveda tudi klubu za odlične pogoje za naše najmlajše ter staršem, s katerimi odlično sodelujemo, njihovi otroci pa imajo njihovo maksimalno podporo.  Zahvala seveda tudi našim sponzorjem, izpostaviti moram odlično sodelovanje z bančno skupino NOVA LJUBLJANSKA BANKA- NLB D.D. , s katero v letošnjem letu sodelujemo preko njihovega projekta ŠPORT MLADIH, preko katerega skupaj krepimo dolgoročno družbeno odgovorno pobudo ter spodbujamo mlade športnike. 


Naša ekipa sicer v času zimskega tekmovalnega premora 3 krat tedensko trenira v telovadnici OŠ Dob pri Domžalah. Poleg treningov so na sporedu številne prijateljske tekme in turnirji.
#VsiZaŠAMPIONčkEizDoba!