U9: NAŠA MNŠ NK ROLTEK DOB JE TUDI V DRUGEM DANAŠNJEM SREČANJU GOSTILA OTROŠKO SELEKCIJO U9 NK VIR- NOGOMETNO DRUŽENJE NA NAJBOLJŠI NAČIN- S TEKMO, SEVEDA!

Naša otroška nogometna selekcija u9 NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Rado Rihtar, se je po gostovanju pri sosedih v Lukovici, nogometaših Nogometni klub Črni graben, sedaj sama izkazala v vlogi gostitelja in na domačem terenu gostila vrstnike iz sosednjega NK Vir , ki jih vodi trener Borut Janža.
Nadobudni nogometaši obeh ekip so v dvorani OŠ Dob pri Domžalah prikazali lepo nogometno predstavi in seveda uživali v nogometni igri ter dokazali, da so s treningi dvignili kvaliteto nogometne igre. Domači trener Rado Rihtar je na svoje varovance ponosen in vesel, da naši mali junaki uživajo v nogometu ter z njim razvijajo in izboljšujejo svoj športni duh!
  
 
Naša ekipa sicer v času zimskega tekmovalnega premora 3 krat tedensko trenira v telovadnici OŠ Dob pri Domžalah. Poleg treningov so na sporedu številne prijateljske tekme in turnirji.
#VsiZaŠAMPIONčkEizDoba!
 
#Cicibani #MNŠNKroltekDob #friendlyMatch Dobljančki&Virjančki #Radoteam
Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana Nogometna zveza Slovenije Trojane, gostišče s tradicijo Roltek NLB NLB Vita, življenjska zavarovalnica domžalec.si Domžalsko-kamniške Novice Modre novice Virjan Z Vira Portal-os.si
#VsiZaŠAMPIONčkEizDoba!