u8: PESTER VIKEND ZA NAŠE NAJMLAJŠE-Z UDELEŽBO NA DVEH TURNIRJIH ZAKLJUČILI ZELO USPEŠNO SEZONO!

 

Naša najmlajša nogometna selekcija #u8 NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Aleš Breznik, je minuli vikend še zadnjič v letošnji sezoni nastopila na turnirju, a tokrat sta bila na sporedu kar 2 turnirja.
V soboto so se naši mali junaki zelo uspešno predstavili na HRIBARJEVEM MEMORIALU 2019, le-ta je potekal v Domžalah.
Na prijateljskem turnirju, posvečenem v spomin na Antona Hribarja, nekdanjega predsednika NK Domžale, so poleg naše ekipe nastopile še ekipe Nogometni klub KamnikNK Vir – Uradna StranNogometni klub Ihanin gostitelji NK Domžale.
V nedeljo pa so naši najmlajši nogometaši ponovno gostovali, a tokrat v Kresnicah na prvenstvenem turnirju, na katerem so se pomerili z NK Ivančna GoricaNK Olimpija Ljubljana in z domačo ekipo Nogometni klub Kresnice.
Trener U8 NK ROLTEK DOB Aleš Breznik je s predstavami svojih varovancev zelo navdušen, pa ne le na minulih dveh turnirjih, pač pa skozi vso sezono:
” Ponosen sem na fante, pridno in marljivo so trenirali ter se udeleževali vseh turnirjev, seveda sem hvaležen tudi njihovim staršem ter upravi kluba, ki so mi v veliko oporo in brez njih ne bi bilo uspeha. Hvala tudi trenerjema #u9 in #u10 NK Roltek DOBRado Rihtar in Denis Mesanovic ter seveda tudi trenerjem vseh ostalih otroških selekcij (#u11– Dušan Smolnikar#u13– Matjaž Gasior#u15– Žan Cerar-skupaj smo močnejši!”, v zaključku še doda simpatični in vedno optimistično razpoložen trener Aleš!
Čestitke našim najmlajšim nogometašem za uspešno opravljene prve nogometne korake v naši nogometni šoli, trenerju Aleši pa za uspešno izpeljano sezono!
#VsiZaŠAMPIONčkEizDoba!

#Cicibani #u8 Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana
Nogometna zveza Slovenije
Zahvala tudi našim sponzorjem:
Trojane, gostišče s tradicijo Roltek NLB – Nova Ljubljanska banka#športmladih #nlbpodpira
#TomažBreznikSP-ELEKTROINŠTALACIJE IN OGREVALNE NAPRAVE