“NAJMODREJŠI”: VETERANSKI SOSEDSKI DERBI BREZ ZMAGOVALCA- NK ROLTEK DOB: NK VIR 4:4!

Naši “Najmodrejši” nogometaši, Veterani NK Roltek Dob, so v domačem Športnem parku Dob pri Domžalah gostili sosede, veterane NK Vir in z njimi v napeti tekmi remizirali 4:4.
Pri Dobljanih sta se med strelce vpisala Erik Simonič, ki je zadel 2 krat in Ivan Todorovič.
Pri Virjanih so se med strelce vpisali Damir Kajtazovič, Primož Jere, Primož Marn in Mirhad Kličič, ki je mreži zatresel na obeh straneh.
Pobudo na tekmi so sicer prvi prevzeli Dobljani, saj je za vodstvo z 2:0 z dvema lepima goloma poskrbel Erik Simonič. A to je očitno dalo še več energije Virjanom, ki so prek Damirja Kajtazoviča znižali na 2:1.
Za novo vodstvo Dobljanov s 3:1 je poskrbel kar gostujoči nogometaš Kličič, ki je po dobrem predložku v kazenski prostor žogo poslal v lastno mrežo in dosegel avtogol.
Virjani so nato uspeli prek Primoža Jereta rezultat znižati na 3:2, a so “Najmodrejši” hitro spet povedli, ko je za 4:2 zadel Ivan Todorovič.
Mirhad Kličič, ki je dosegel avtogol, se je soigralcem nato “oddolžil” z golom za znižanje zaostanka Virjanov na 4:3.
Ko je že kazalo, da bodo Dobljani v derbiju iztržili vse 3 točke, je gostujoči trener “Piko” v igro poslal Primoža Marna in prav “NeyMarn” se je izkazal, kot “joker s klopi”, saj je v samostojnem prodoru ob uspel rezultat izenačiti na končnih 4:4.
Trener domače ekipe Jani Jeraj je s predstavo “Najmodrejših” zelo zadovoljen, saj je po njegovem mnenju vsaka tekma zahtevna, ker so tekmeci dovolj kvalitetni in tehnično podkovani. “V Veteranski ligi Mnz Ljubljana se igra dober nogomet”, v zaključku doda “selektor Čajči”.
Čestitke obema ekipama za lepo nogometno predstavo in srčno borbo na dobljanski nogometni “sveti travi”.
Ker zaključek sezone ni minil brez slastnih jedi z žara, je na mestu zahvala in pohvala žar-mojstru Lojzetu Kolenku, ki se je za to zelo potrudil.
“VsiZaŠAMPIONEizDoba!

18. KROG VETERANSKA LIGA MNZ LJUBLJANA

NK ROLTEK DOB : NK VIR 4:4(2:1)FT
Simonič (16′, 30′), Tororovič (60′) ; 
Kajtazovič (43′), Kličič(50′-ag, 76′), Jere (58′), Marn (82′)

Foto: G.H., Press NK Roltek Dob