U9: 1.TURNIR ZA NAŠE CICIBANE USPEŠEN- TRENER DOBLJANOV RADO RIHTAR JE S PRIKAZANIM ZADOVOLJEN!

Naša otroška nogometna selekcija u9 NK Roltek DOB, ki v letošnji sezoni prav tako sodeluje v sklopu projekta Nogometne šole #NKDobDomžale, le-ta je plod sodelovanja klubov nogometnih šol
NK Domžale, Nogometni klub Ihan in NK Roltek DOB, je zelo uspešno nastopila na domačem turnirju za cicibane #u9 Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana.
Na turnirju so poleg naših malih “Modrih levčkov” nastopile še ekipe NK Vir – Uradna Stran, Nogometni klub Ihan in NK Domžale(B).
Prav vse ekipe so pokazale dovolj nogometnega znanja, trener naše u9 selekcije NK Roltek DOB, Rado Rihtar, pa prav nič ni “skoparil” s pohvalami na račun pogojev za tekme in sam turnir: ” Teren je dobro pripravljen, pohvaliti moram našega vodjo Športnega parka Dob pri Domžalah in glavnega “pitchmana, Branko Cerar vedno odlično opravi svoje delo in nam vedno omogoči najboljše pogoje za vadbo in tekme.
Moji fantje so prikazali dobre nastope, malce bodo morali še izpiliti tehniko, sam turnir pa je bil tudi dobro obiskan, skratka, zadovoljen sem!”, v zaključku še doda vedno pozitivni trener Rado.
Čestitke nogometašem in trenerju Radotu za super uvod v novo sezono!
#VsiZaŠAMPIONčkEizDoba!
?: R.R., NK Roltek Dob
#ŠportMladih NLB – Nova Ljubljanska banka #NLBpodpira
Trojane, gostišče s tradicijo Trojane Donuts
TB-Elektroinštalacije Tomaž Breznik s.p, Vir pri Domžalah
NK Roltek DOB
#Cicibani #u9 Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana
Nogometna zveza Slovenije