V 21.krogu v goste prihajajo “Brici”

Dobljani, ki so v letošnji sezoni najbolje strelsko razpoložena ekipa 2. SNL, saj so zabili največ golov (47) nasprotnikom v ligi, bodo to soboto, 15.4.2017 ob 16.30 uri v 21.krogu 2.SNL doma gostili NK Brda.

Na uradnih tekmovanjih se ekipi sečujeta od nogometne sezone 2004/2005, ko sta bili obe ekipi še v 3. SNL- Zahod. V 3.SNL sta se ekipi srečali 12 krat, “Modri” iz Doba so na medsebojnih srečanjih zmagali 3 krat, 5 krat sta se ekipi razšli z neodločenim izidoma, 4 krat pa so morali priznati premoč sobotnim gostom. V 2. SNL sta bili do sedaj odigrani dve tekmi z “Brici” in sicer v letošnji sezoni, ki je za Nk Brda tudi “krstna” sezona v 2.SNL.

Statistika je tu na strani Dobljanov, saj imajo na “svojem računu” 1 zmago in en remi. Prva tekma se je končala z remijem 2:2. Za Dobljane sta na gostovanju v Vipolžah zadela kapetan Klemen Kunstelj in Rok Kidrič. Tekmo v Dobu so z minimalnih 1:0 dobili Dobljani, edini gol je v 10.minuti dosegel Samo Kokalj.

Borbeni Primorci bodo v soboto zagotovo želeli popraviti letošnjo statistiko in ne bodo prišli v Dob z belo zastavo, a Dobljani so na goste odlično pripravljeni in so v dobri formi.

Lestvica 2. SNL

Tekme 21. kroga 2. SNL

 

Vsi za ŠAMPIONE iz Doba !