2. SNL 16. krog: V pričakovanju sobotnega derbija s Kranjskimi “Orli”!

Manj, kot 24 ur nas loči od dvoboja ekip, ki zasedata sam vrh lestvice letošnjega jesenskega dela prvenstva v 2. SNL. Nogometaši Nk Triglav Kranj, ki so si že zagotovili naslov Jesenskega prvaka, bodo v zadnjem krogu gostje Športnega parka Dob pri Domžalah, kjer jih bodo v soboto gostili v zadnjih sedmih krogih neporaženi “Modri” iz Nk Roltek DOB.

Odlična pripravljenost, hitra in napadalna igra, pravilna taktika in učinkovit napad ter zanesljiva obramba so razlogi za rezultate, ki jih v minulih treh mesecih nizajo nogometaši pod “taktirko” Damijana Romiha.

Na drugi strani pa so “bordo-rdeči” zelo samozavestni in v dobri formi, a tudi “ranljivi”. Kranjski mestni derbi z Zarico oz. Nk Kranj so resda dobili z 0:2, a so pred tem v gosteh izgubili pri Nk Ankaran z 1:0 ter doma le remizirali brez golov z letos neprepričljivim Nk Veržej. V zadnjih dveh krogih so v gosteh z 1:2 ugnali Nk Krka in doma zanesljivo odpravili z 4:0 Nk Brežice 1919.

Domači strateg Damijan Romih bo v soboto imel na voljo vse nogometaše, trener gostov, Siniša Brkič pa ne bo mogel računati na kaznovanega Igorja Bukaro.
Ekipi sta se v letošnji sezoni že srečali in sicer v Kranju, kjer so z veliko mere sreče (Poplatnik11-m, 87′)z minimalnih 1:0 tekmo dobili “Orli”.

Pričakovati gre torej neizprosen boj za vsako žogo, obema ekipama šteje le zmaga, zatorej Gremo Dobljani, gremo po nove 3 točke.

Vsi za Šampione iz Doba !

Informacije o tekmah in igralcih lahko spremljate tudi na naših spletnih družbenih omrežjih Facebook in Twitter(@NkRoltekDob) ter na naši uradni spletni strani www.nkdob.si

Gregor Horvatič, Press Nk Roltek Dob