u10: “ENODNEVNI TROJČEK” TEKEM V ŠPORTNEM PARKU DOB ODLIČNO USPEL, NAŠI ŠAMPIONČKI SO DOMA USPEŠNO GOSTILI LJUBLJANSKE ZMAJČKE IN KOMENDČANE!

Naša otroška nogometna selekcija u10 MNŠ NK Roltek DOB, ki jo zelo uspešno vodi trener Denis Mešanovič, je v Športnem parku Dob pri Domžalah gostili vrstnike iz NK Olimpija Ljubljana(A in B ekipa) in nogometni klub komenda ter se z njimi pomerila v treh sila zanimivih tekmah, na katerih so mladi upi vseh ekip uspešno prikazali svoje pridobljeno nogometno znanje.
Denis Mešanovič, trener naših malih junakov, je bil po odigranih tekmah s predstavo svojih varovancev izredno zadovoljen, saj fantje kažejo izredno zanimanje za nogomet: “Spodbujati in krepiti moramo takšna nogometna srečanja, saj to niso le trening tekme, pač pa tudi prijateljsko druženje, ki le še povečuje zanimanje otrok za nogomet, ko pa se ob njem še zabavajo, je cilj praktično dosežen in izpolnjen”, še doda vedno pozitivno razmišljajoč vodja naše u10 ekipe.

     
Zahvala seveda tudi našim sponzorjem, izpostaviti moram odlično sodelovanje z bančno skupino NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D.- NLB , s katero v letošnjem letu sodelujemo preko njihovega projekta ŠPORT MLADIH, preko katerega skupaj krepimo dolgoročno družbeno odgovorno pobudo ter spodbujamo mlade športnike. Nikakor ne pozabljamo tudi na naša dolgoletna sponzorja, Trojane, gostišče s tradicijo in podjetje Roltek d.o.o., ter Občina Domžale, ki nam seveda pomagajo, da lahko skupaj omogočimo našim nogometašem to, kar sami najbolj želijo-uživati v nogometu!
Naša ekipa sicer v času zimskega tekmovalnega premora 2 krat tedensko trenira v telovadnici OŠ Dob pri Domžalah. Poleg treningov so na  sporedu številne prijateljske tekme in turnirji.


#VsiZaŠAMPIONčkEizDoba!
#Cicibani #MNŠNKroltekDob #friendlyMatch Dobljančki&Zmajčki&Komendčki se zabavajo
#Mešoteam
Medobčinska nogometna zveza Ljubljana Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo Roltek NLB Vita, življenjska zavarovalnica domžalec.si Domžalsko-kamniške Novice Modre novice Portal-os.si OptaŽabar