B ekipa NK ROLTEK DOBa -JESENSKI PRVAK Regionalne Ljubljanske lige

B EKIPA NK ROLTEK DOB JESENKI DEL PRVENSTVA ZAKLJUČILA ŠAMPIONSKO – BREZ PORAZA NA VRHU!

Zadnji krog jesenskega dela letošnjega prvenstva v Regionalni ljubljanski ligi oz. 4.SNL je včeraj postregel z zelo zanimivim dvobojem vrha lestvice.

Letos še neporažena B ekipa Nk Roltek Dob, ki jo vodi trener Dušan Smolnikar, je v Športnem parku Dob pri Domžalah gostila nogometaše tretjeuvrščene ekipe Nk Kočevje.
Tekmo je že takoj v svoje vajeti prevzela domača ekipa in izkoristila prvo priložnost v 20.minuti 1. polčasa, ko je z izjemnim prostim strelom dosegel gol Marko Lunder ter popeljal Dobljane v vodstvo z 1:0. Gostje so se izkazali, kot trd nasprotnik, rezultat se do polčasa ni več spremenil.

Po premoru so Dobljani še bolj pritisnili na vrata gostov, le-to se je izplačalo v 63. minuti, ko je z lepim strelom zadel Kristjan Jemec Kocjan in “Modre” iz Doba drugič popeljal v vodstvo(2:0). Za zanesljivo potrditev naslova jesenskega prvaka in zmago v zadnjem krogu je ponovno stopil na sceni strelec drugega gola Kristjan Jemec Kocjan in spet z izjemnim strelom po podaji Armina Kukavice zadel za končno zmago 3:0.
Gostje so skozi celotno tekmo “ogrozili” vrata Dobljanov le dvakrat, a je pri obeh poizkusih posredoval domači vratar Tadej Avsec, ki je v tokrat zamenjal v vratih prvega vratarja Albina Veziroviča in poskrbel, da so vrata domačih ostala nedotaknjena skozi ves del jesenskega prvenstva, Dobljani namreč doma ŠE NISO PREJELI GOLA, zato čestitke Albinu Veziroviču in Tadeju Avscu za ti. “clean sheet” JESEN 2016!


Čestitke torej celotni B EKIPI NK ROLTEK DOB in trenerju Dušanu Smolnikarju ter njegovemu pomočniku Miru Smolnikarju za osvojen naslov JESENSKEGA PRVAKA Regionalne Ljubljanske lige.

Prvenstvo se bo nadaljevalo 18.marca 2017, ko bodo Dobljani doma gostili NK ARNE TABOR 69.

Se vidimo spomladi!

#TopOfTheLeague #VsiZaSAMPIONEizDoba ! #JesenskiPrvaki #Neporaženi #4SNL

NK Roltek DOB(B) : NK Kočevje 3:0(1:0)FT
Lunder Marko(20′), Jemec Kocjan Kristjan
(63′, 86′)STATISTIKA Regionalen Ljubljanske lige:
JESENSKI PRVAKI NASPROTNIKOM DOMA NISO DOVOLILI DOSEČI GOLA!

Po zadnjem krogu jesenskega dela prvenstva je priložnost, da se “poigramo” še malo z statistiko naše B ekipe NK Roltek DOB, edine neporažene ekipe v prvi polovici letošnje sezone 4.SNL, oz. Regionalne ljubljanske lige(RLL).
Dobljani, ki jih vodi domači strateg Dušan Smolnikar, so tekmecem v ligi zabili kar 34 golov, prejeli pa le 8. Lahko se torej pohvalijo z najboljšim napadom in najboljšo obrambo lige.

Največ golov za Dobljane so dosegli Kristjan Jemec Kocjan(5), Matjaž Gąsior(5) in Gašper Repnik(5). Trikrat sta se med strelce vpisala Marko Lunder in Klemen Nemanič, gole pa so dosegli še Luka Šušnjara(2), Tomaž Čebulj(2), Nik Plavšič Vajde(2), Žiga Avbelj(1), Armin Kukavica(1), Luka Avbelj(1), Din Hadžič(1), Gasper Škofljanc(1) in Kristjan Draxler(1). Vratarja, Albin Vezirovič(10 nastopov) in Tadej Avsec(1 nastop) sta mrežo Dobljanov na domačih tekma ohranila nedotaknjeno.
Na “Fair play” lestvici Dobljani zasedajo 3. mesto.

Čestitke B ekipi NK Roltek DOB za super predstave v jesenskem delu letošnje sezone.

#VsiZaŠAMPIONEizDoba #4SNL Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana Nogometna zveza Slovenije #NZS


Foto: Gregor Horvatič

Galerija: 11.krog


Lestvica po zaključku jesenskega dela
Regionalne Ljubljanske lige 2016 / 2017

lestvica-4-snl-jesenski-del-prvenstva-2016-2017


Fair Play lestvica po zaključku jesenskega dela
Regionalne Ljubljanske lige 2016 / 2017

fair-play-lestvica-jesenskega-dela-prvenstva-4-snl-2016-2017


Lista strelcev po zaključku jesenskega dela
Regionalne Ljubljanske lige 2016 / 2017

lista-strelcev-jesenskega-dela-prvenstva-4-snl-2016-2017


Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

Gregor Horvatič, Press Nk Roltek Dob